Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Prešovská hudobná jar 2023

Výnimočné hudobné podujatie začína. Tohtoročná Prešovská hudobná jar rozkvitne v tónoch umeleckých telies hudobníkov z Prešova. Počas 5 večerov sa predstavia prešovskí rodáci spolu s ich hosťami, ktorí svojím umením tešia publikum na Slovensku i v zahraničí.

Príďte prežiť harmóniu tónov klasickej hudby. Vyberte si z pestrej ponuky umeleckých koncertov Prešovskej hudobnej jari 2023.

 

 

PROGRAM 62. ROČNÍKA PREŠOVSKEJ HUDOBNEJ JARI

 

5.4. o 19.00 v PKO Čierny orol – Najznámejšie slovenské šlágre

Úvodný koncert 62. ročníka Prešovskej hudobnej jari bude zároveň aj súčasťou podujatí, ktorými si pripomíname 30. výročie vzniku Slovenskej republiky. V Prešove si toto výročie pripomenieme prehľadom známych slovenských skladieb z operného, operetného a kabaretného prostredia, ale aj hitov zo slovenskej popovej scény.

Účinkujú: Miroslav Dvorský, Martin Vetrák, Duo La Femme, Orchester Jula Selčana

 

26.4. o 19.00 v PKO Čierny orol – Koncert prešovských konzervatoristov

Inštrumentálne a vokálne diela klasickej a modernej hudby. Koncert na ktorom si v podaní sólistov, komorných zoskupení, speváckeho zboru aj orchestra vypočujete fragmenty vážnej aj populárnej hudby.

Účinkujú: študenti a pedagógovia Súkromného konzervatória Prešov

 

10.5. o 19.00 v PKO Čierny orol – Gieseking quintet

Koncert z diel autorov vrcholného impresionizmu pre dychové kvarteto a klavír. Spojenie štyroch dychových nástrojov a klavíra ponúka nevšednú, veľmi bohatú zvukovú farebnosť, umožňuje ansámblu interpretovať širokú škálu komorných diel písaných pre rôzne nástrojové kombinácie a zloženie – počnúc duom, končiac klavírnym kvintetom.

Účinkujú: Dagmar Duždová – klavír, Zuzana Kurimská Greková – hoboj, Martin Švec – klarinet, Samuel Berčík – fagot, Dávid Lázsló Bagoly – lesný roh

 

Ísť späť

© 2024 PKO Prešov. All Rights Reserved.
Pokračujte výberom nastavení ochrany osobných údajov. Pre viac informácií si prečítajte naše zásady ochrany osobných údajov a zásady používania súborov cookies.