Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Poklady regiónu

 

 

Srdečne Vás pozývame 23. - 25.9.2022 do historického centra mesta Prešov na podujatie "Poklady regiónu 2022"

 

počas ktorého bude prebiehať aj obľúbený Street Food Festival. 

 

Podujatie ponúkne priestor pre originálnu prezentáciu výnimočnej tvorby, príbehu značky a výrobkov významných prešovských a regionálnych firiem, organizácií a jednotlivcov.
Je to príležitosť zvýšiť povedomie o lokálnom výrobnom bohatstve, ľudskom potenciáli, technologických inováciách a pre firmy tiež príležitosť osloviť nových zákazníkov a predstaviť sa ako atraktívny zamestnávateľ.

Chceme tak nadviazať na tradíciu prešovských mestských trhov a novou formou prezentovať autentické produkty regionálnych výrobcov a príbehy úspešných firiem z oblasti technológií, remeselnej výroby, odevníctva, dizajnu, ekológie a potravinárstva. Predstavia sa tiež výnimoční prešovskí hand-made tvorcovia.

Bližšie informácie o podujatí nájdete na www.pkopresov.sk a facebooku.

 

PREZENTUJÚCE FIRMY, VÝROBCOVIA A UMELCI:
A4ka, Bamida, Elmira, Gemor Fashion, Miron Glass, MK Illumination, Lear, Odeva, Opálové bane, Sadex, Spinea, Tomark, Zupelig, G.Futová, K. Ilkovičová, D. Dziak, M. Staviarska, ŠUP Prešov, ... Navštívte tiež Street drink zónu pri hlavnom pódiu v podaní Pivovaru Šariš, liehovaru Prelika a vinárstva VERITA.

 

KULTÚRNY PROGRAM:
Hrdza, Iconito, ElevenHill, Gapa, FS Šarišan, DFS Šarišanček, BB Country, Žojco & STF Band, monodráma v podaní Milky Zimkovej, premietanie filmu Pásla kone na betóne, ...

 

 

Nenechajte si ujsť úspešný Street Food Festival


V rovnakom čase sa v centre mesta uskutoční aj Street Food Festival pri Konkatedrále sv. Mikuláša, ktorý je zárukou výnimočného gastronomického zážitku s výberom miestnej aj exotickej kuchyne.

 

 

Organizátorom podujatia "Poklady regiónu 2022" sú Park kultúry a oddychu (PKO) a Oblastná organizácia cestovného ruchu Región Šariš (OOCR).

Prešov Street Food Festival organizujú spoločne 3 mestské firmy - Technické služby mesta Prešov, a.s., Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. a Park kultúry a oddychu.

 

Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu programu.
Na podujatí sa budú vyhotovovať fotografické, audiovizuálne a zvukové záznamy.

 

Podujatie finančne podporilo Ministerstvo dopravy a výstavby Slovenskej republiky.
Viac o návšteve Slovenska: www.slovakia.travel.sk

 

Projekt je podporený z rozpočtu Prešovského samosprávneho kraja.

 

ĎAKUJEME!

 

 

Ísť späť

© 2024 PKO Prešov. All Rights Reserved.
Pokračujte výberom nastavení ochrany osobných údajov. Pre viac informácií si prečítajte naše zásady ochrany osobných údajov a zásady používania súborov cookies.