Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Dni mesta Prešov 2024

Dni mesta Prešov opäť aj s novinkami!

 

Prípravy na najväčší mestský festival plný hviezd slovenskej a českej hudobnej scény vrcholia.

Park kultúry a oddychu v spolupráci s mestom Prešov aj tento rok ponúknu Dni mesta Prešov ako sa na tretie najväčšie mesto patrí. V termíne od 20. do 23. júna 2024 čaká na všetkých návštevníkov a obyvateľov mesta veľkolepý program plný skvelých koncertov, tanečných vystúpení a zábavných sprievodných aktivít pre malých i veľkých. Hlavným dejiskom bude už tradične pešia zóna v historickom centre mesta.

Dni mesta Prešov 2024 prinesú na Hlavnú ulicu pravú festivalovú atmosféru plnú zážitkov a zábavy. Pripravený program je zostavený z hudobných a tanečných hviezd zo Slovenska aj z Českej republiky, ktorý osloví všetky vekové kategórie. Vidieť a najmä počuť budete rodáčku Katarínu Knechtovú, víťazku Česko Slovenskej SuperStar Terezu Maškovú, kapelu Le payaco a iných (zverejnené mená k dnešnému dňu). Pre najmenších sme si zavolali škriatka menom Fíha Tralala, ktorá sa predstaví s novým programom. Chýbať nebude ani Kúzelník Gabi či trojnásobné majsterky sveta mažoretky Diridonky.

Program v partnerských inštitúciách, ktoré ponúknu aktivity a podujatia pre širokú verejnosť. Okrem tradičného programu budú podujatia aj v Krajskej galérii v Prešove, Krajskom múzeu v Prešove a kluboch Christiania a Wave. Tento rok vyskúšame pilotnú verziu podujatia, ktoré bude používať len zálohovateľné poháre, ktoré zabezpečuje partner podujatia Heineken. Okrem ekológie tak vznikne aj praktický darček.

Návštevníci sa môžu tešiť aj na gastro zážitky v podobe osviežujúcich nápojov a chutného jedla. V rámci dní mesta pre návštevníkov pripravujeme netradičné sedenie v gastrozóne. V určitých časoch sa po uzatvorení pešej zóny pre autobusy a dopravné prostriedky vytvorí sedenie priamo na ceste, ktoré prinesie netradičnú atmosféru a zážitok všetkým, ktorí zavítajú na toto podujatie.

V spolupráci s partnermi Dní mesta bude pripravená bohatá tombola, ktorá bude určená všetkým, ktorí budú aktívnymi účastníkmi podujatia. Za 4 nazbierané pečiatky (na určitých miestach v rámci programu) bude návštevník zaradený do žrebovania o sud piva, zásobu pitného režimu, auto na víkend, voľný MHD lístok na rok, poukážku na kultúru a iné.

Umiestnenie pódia bude na rovnakom mieste ako minulý rok a bude sa tak vynímať pri Konkatedrále sv. Mikuláša. Dramaturgia tohto roku je pripravená tak, aby si každý v programe našiel to svoje. Cieľom bolo vytvoriť pestrý, kvalitný a multižánrový festival. Každý deň bude zameraný pre inú cieľovú kategóriu. Historické centrum premeníme na festivalové mestečko plné hudby, tanca, vôní, jedál a atmosféry. Sme radi, že sa k tejto vízii rozhodli pripojiť aj prešovské kultúrne organizácie a kluby, ktoré budú dopĺňať program na pódiu tak, aby si každý mohol vybrať to pravé pre seba.

Ísť späť

© 2024 PKO Prešov. All Rights Reserved.
Pokračujte výberom nastavení ochrany osobných údajov. Pre viac informácií si prečítajte naše zásady ochrany osobných údajov a zásady používania súborov cookies.